La Salle Tarragona organitza el proper diumenge  19 de gener a partir de les 10 hores el seu V Cros, una cita que compta amb centenars d’inscrits a partir dels 3 anys i que són membres de bona part dels equips d’atletisme de la comarca.

A part de l’alt nombre de participants, una de les principals peculiaritats de la cita és que totes les curses es faran per circuits marcats a l’interior de les instal·lacions de l’escola, sense sortir-ne en cap moment.

En les darreres tres edicions, més de mig miler de persones han participat en aquesta prova que és puntuable per a la fase comarcal del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb les condicions establertes a la corresponent normativa tècnica.

La Salle Tarragona ha comptat amb la col·laboració del Club Atletisme Tarragona i el suport del Consell Esportiu del Tarragonès, de l’Ajuntament de Tarragona i d’altres persones i entitats per organitzar aquest multitudinari esdeveniment.

A continuació, podeu consultar el reglament i l’horari de les proves d’aquesta cita esportiva fent clic en el següent enllaç.

Les inscripcions per a participar-hi ja estan obertes.

La mobilitat a l’interior de l’escola

Per temes de logística i seguretat no es podrà estacionar els vehicles a l’interior del recinte escolar. Es recomana utilitzar els pàrquings gratuïts de la Universitat Rovira i Virgili. Es podrà accedir a l’escola per la porta principal, pel carrer Joaquim Donato, i per l’entrada de Sant Pere i Sant Pau, davant del bloc Miramar. Consulteu en el següent mapa les zones d’aparcament disponibles i els accessos.

El poster d’ aquest any.