Els nens i nenes de la classe dels Follets de P3C fan el projecte de la xocolata i els nens i nenes de la classe dels Mariners de P4A fan el projecte dels mitjans de transport. Ja fa unes setmanes van compartir una activitat i com que en van gaudir tant i els va resultar tan profitosa van decidir compartir-ne una altra; per això, el dijous i divendres passat van compartir una activitat durant el matí on van elaborar conjuntament unes galetes de xocolata en forma de mitjans de transport que es van menjar l’endemà a l’hort i bosc de l’escola.
Aquesta vegada es van reunir tots a la classe dels Follets, de P3C, per convertir-se en cuiners i cuineres i elaborar unes galetes de xocolata delicioses. Van començar l’activitat cantant i ballant cançons de les temàtiques del projecte, van seguir preparant tots els ingredients i un cop ja ho tenien tot a punt es van posar amb les mans a la massa, una vegada van tenir la massa elaborada la van estirar amb el corró, van fer les galetes i les van posar a la safata a punt per enfornar. Després del pati van anar tots junts a fer una visita al cuiner de l’escola, en Salva, per demanar-li si els hi podia coure les galetes i els hi va dir que sí encantat.
L’endemà quan ja estaven cuites i s’havien refredat van anar tots junts a l’hort on van gaudir d’un matí en un espai privilegiat enmig de la natura on van jugar – a experimentar, a observar els animalets de la bassa, a observar i tenir cura de l’hort, a amagar-se, a recollir tresors, etc. – i van esmorzar.
Ha estat una activitat molt profitosa perquè han compartit una estona lúdica tot fent un aprenentatge internivells.