El passat dimarts dia 5 de Novembre, els alumnes de la classe de p5c dins del marc del seu projecte ELS CIENTÍFICS, van fer una sortida a la URV per visitar un laboratori real.

Els va rebre una científica de veritat i els va acompanyar al laboratori. Els Robots estaven molt emocionats. A l’entrar es van posar una bata blanca com autèntics científics i científiques per iniciar la descoberta. Van observar com és el lloc de treball dels científics reals: la taula de treball, la pissarra de fórmules, els estants plens de pots, les màquines de pesar i mesurar …També van poder veure experiments reals de diferents colors i veure i tocar les eines i els estris que fan servir els científics i les científiques a l’hora d’investigar. Tot el que van descobrir els va sorprendre molt!

Després de la visita, els Robots ja saben tot el que cal saber per a muntar el seu propi laboratori a la classe. La sortida ha estat molt profitosa per a tots i totes. Els petits científics i científiques de P5 han gaudit d’allò més!