Després d’aquests anys de pandèmia, ahir dimarts dia 4 d’octubre a les 17:15h a l’auditori de Direcció, el representant de Cambridge a Tarragona, Ramon Solé, junt amb la directora del centre, Alícia Fernández, el cap del departament de llengües estrangeres, Mario Gómez i diferents professores d’anglès, es va fer l’entrega dels certificats dels diferents nivells de Cambridge als alumnes que van superar les proves el curs passat. 

Un any més la convocatòria ha estat un èxit i més cent alumnes han pogut certificar en diferents nivells. A més a més, aquest ha estat el curs en el que més alumnes, més de quaranta, s’han presentat a la prova de B2 o també coneguda com a First Certificate in English i els resultats han estat excel·lents. També val a dir que sis alumnes del centre van destacar aconseguint el títol de l’Advanced o C1. 

Aquest cop, també es va fer entrega dels títols d’alemany de l’Institut Goethe als alumnes que es van presentar després de quatre anys estudiant l’idioma.

Animem així a tots els estudiants a que continuïn presentant-se per poder demostrar i certificar el seu bon nivell en llengua anglesa i alemanya gràcies al Pla de Millora en llengües estrangeres pel que ha apostat el centre des de fa uns anys.