Ahir dilluns dia 3 de febrer els alumnes de 1r i 2n d’ESO van anar a esquiar a l’estació de Port-Ainé. Van sortir de l’escola, amb bus, a les 4.45 del matí i van arribar a l’alberg de Montardit (Sort, Pallars Sobirà) a les 8.00h. Allà van a deixar les seves maletes, van esmorzar i tot seguit van pujar a les pistes.Després d’haver-se dividit en grups segons el seu nivell d’esquí, van començar dues hores de classe amb diversos monitors. el seu nivell d’esquí.
A les dues, van anar a dinar al restaurant
de l’estació i tot seguit van poder gaudir d’una estona lliure per poder esquiar.
A continuació, van agafar un bus i van a visitar el poble de Sort on van tenir trenta minuts lliures per visitar la capital del Pallars Sobirà. Quan van acabar la visita van anar a l’alberg a organitzar les habitacions, arreglar-se per anar a sopar i una estona a la discoteca-sala de jocs de Rialp, on van poder ballar, jugar a bitlles, futbolí, etc. durant una hora i mitja.
Tot seguit, van dirigir-se cap a les habitacions a dormir i agafar forces per a l’endemà. Tot i el cansament, encara van tenir una estoneta per fer una mica de gresca.
El dimarts, tothom ja va estar de peu a les 7.00h del matí per poder esmorzar i arribar ben d’hora a Port-Ainé. Igual que el dia anterior, van fer dues hores de classes amb els seus respectius monitors i després van tenir temps lliure fins a l’hora d’anar a dinar. Després de dinar van tornar el material d’esquí i ja i van agafar el bus i per dirigir-se cap a Tarragona i donar per finalitzada aquestes dues jornades d’esquí.