Després d’uns quants mesos d’espera, aquesta setmana s’han fet públics els resultats estadístics de les notes de la selectivitat 2022. Tota la comunitat educativa de la Salle Tarragona està d’enhorabona. Segons les dades que ens ha fet arribar l’oficina d’accés a la Universitat, la Salle de Tarragona ocupa el 2n lloc en el llistat ordenat per mitjanes de les notes PAU entre les gairebé 800 escoles i instituts que cursen batxillerat a  Catalunya.

A aquesta excel·lent notícia cal recordar que:

1) el 100% dels alumnes presentats van aprovar les PAU

2) 9 alumnes van aconseguir ser distingits entre el grup dels millors estudiants catalans  en haver superat la nota de 9 a la fase general. Són els alumnes:  Gerard PocurullGerard TorrellasLaia VenturaPau FernándezÀlex JustJavier Sobradillo, Jan Torres i Aleix Albaigès

3) L’alumne Aleix Albaigès amb una nota mitjana a la fase general de 9,7  va ser la nota més alta de tots els alumnes que han fet la selectivitat a la demarcació de Tarragona. Moltíssimes felicitats a tots els alumnes, a les seves famílies i a tot el professorat de la Salle de Tarragona!