Com cada any, el Departament d’Ensenyament ha celebrat la Jornada de Qualitat a l’Educació. Aquest cop, a causa de la situació sanitària, els 1150 assistent de la comunitat educativa de 350 centres de Catalunya s’han trobat virtualment.

La sessió ha començat amb el discurs de benvinguda i l’anàlisi de la situació actual a les escoles i instituts del territori. Posteriorment, s’han organitzat 70 taules de debat sobre diferents aspectes relacionats amb la direcció de centres, metodologies de treball a l’aula i eines tecnològiques que ajuden a millorar la qualitat dels centres educatius i de les activitats que s’hi realitzen.

La Salle Tarragona ha pogut presentar un parell d’experiències realitzades a les aules de secundària i batxillerat. La primera activitat es basa en l’aplicació que permet al docent fer presentacions interactives en temps real. La segona activitat és una realitzada pels mateixos alumnes, on es mostra com aprenen a programar dispositius mòbils i com fer-ne un ús educatiu a l’aula. Aquesta ponència ha estat molt ben rebuda per les persones assistents a la taula. Podeu llegir el resum de la ponència de la taula 15 al següent enllaç.