Els alumnes de 3r i 4t de la ESO han aprofitat les sessions de Plàstica d’aquestes dues últimes setmanes per decorar els passadissos i els vidres del pavelló Sant Josep amb motius nadalencs.

Els alumnes de 3r d’ESO han confeccionat una sèrie d’arbres de Nadal on han pogut reutilitzar diversos materials i elements reciclables. Aquesta decoració ha servit per ambientar el pavelló de Direcció i també el de la ESO.

A més, es farà entrega d’aquests arbres de Nadal a la Xarxa Sanitària Santa Tecla, per a poder decorar l’Hospital, els CAPS, els sociosanitaris, la Fundació Estela… D’aquesta manera posem en pràctica la solidaritat, un dels valors que l’alumnat va treballant al llarg del curs.

A més, els alumnes d’Infantil i de Primària també hi participaran amb la confecció de diversos dibuixos i manualitats que també donaran a la Xarxa Sanitària Santa Tecla.

Els alumnes de 1r d’ESO han confeccionat, dins l’assignatura de Plàstica, una sèrie de motius nadalencs que han enganxat a les finestres del pavelló.

D’aquesta manera, quan ja s’acosta el IV Diumenge d’Advent, l’esperit de Nadal està més present que mai al col·legi