Els nens i nenes de la classe dels Follets de P3C fan el projecte de la xocolata i els nens i nenes de la classe dels Mariners de P4A fan el projecte dels mitjans de transport i aquest dijous han aprofitat el matí per compartir una activitat on han treballat cooperativament per fer un esmorzar molt dolç i viatger. 
S’han reunit tots a la classe dels Mariners i s’han convertit en pastissers tot fent una crema de xocolata molt llaminera i saludable – crema per untar de garrofa – i també han fet vehicles de pa de motlle. Quan ho han tingut tot preparat s’han posat per parelles, han agafat dos vehicles, els han untat amb nutella de garrofa i han esmorzat. Els hi ha encantat i tots deien que estava boníssim. 
Ha estat una activitat molt profitosa perquè han compartit una estona lúdica tot fent un aprenentatge internivells. S’ho han passat tan i tant bé, que les seves mestres ja estan pensant de fer alguna altra activitat conjunta a l’hort de l’escola, per gaudir d’un matí junts en un espai natural privilegiat.