Des del departament d’Anglès de l’escola estem organitzant diverses estades a Irlanda i Canadà per aprofundir en l’aprenentatge de l’idioma i conèixer millor la cultura del país.

Per informar-los amb més detall sobre la iniciativa, hem organitzat una xerrada informativa pel proper dimecres 22 de gener a les 17:15h a la Sala d’Actes de l’escola. La Sra. Jess McGarr, de Braden English, empresa britànica que gestiona aquests viatges i que està especialitzada en l’organització de programes educatius en el Regne Unit,  Irlanda i Canadà ens explicarà el programa previst i contestarà tots els dubtes i preguntes.

–           2 SETMANES A IRLANDA – del 21/8 al 4/9 …………………………..a les 17:15h

(alumnes que actualment estan cursant 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat)

  • 3 SETMANES AL CANADÀ– del 05/07 al 25/07……………………….a les 18:00h

(alumnes que actualment estan cursant 1r, 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat)

–           16 SETMANES A IRLANDA (trimestre sencer)  – del 23/8 al 19/12….a les 18:30h

(alumnes que actualment estan cursant 2n i 3r d’ESO)

El pagament es pot efectuar en diversos terminis sense cap mena de recàrrec perquè no suposi un desemborsament massa gran per a l’economia familiar. Des del col·legi hem negociat unes condicions avantatjoses i hem concertat la reunió en aquestes dates per disposar de més terminis de pagament i aconseguir millors tarifes aèries. Esperem que assisteixin a aquesta reunió informativa a l’escola.