A l’aula STEAM, els alumnes de 2n d’ESO de la Salle Tarragona fan cada curs un projecte col·laboratiu transversal. A partir dels coneixements teòrics estudiats a Socials, han de dissenyar en 3D una catedral a partir d’unes fitxes. D’aquesta manera, practiquen la construcció d’arcs gòtics, romànics, i altres elements arquitectònics tan característics d’aquests edificis. En acabar el projecte, cada alumne ha fet tres elements que, posteriorment, són units amb la resta i donen forma al conjunt arquitectònic.
Evidentment, estem parlant d’alumnes de 2n d’ESO que treballen per primera vegada aquesta eina de disseny 3D. En conseqüència, les fitxes s’han hagut d’adaptar al seu nivell i alguns elements de les catedrals no s’han pogut reproduir tal com són a la realitat.
En aquests dos últims cursos s’han dissenyat dues Catedrals emblemàtiques. És per aquest motiu, que hem decidit crear la nostra pròpia “Batalla de Catedrals”, emulant així el concurs de TV3. Les votacions es tancaran el 15 d’abril.

Quina Catedral t’ agrada més?