Activitats extraescolars Curs 2023-2024

Del 12 al 27 de Setembre

Extraescolars Educació Infantil

A continuació, trobareu el llistat d’activitats extraescolars dirigides als alumnes d’Educació Infantil. Cliqueu sobre cada una de les activitats per obtenir-ne tots els detalls.

Text 2023

Extraescolars Educació Primària

A continuació, trobareu el llistat d’activitats extraescolars dirigides als alumnes d’Educació Primària. Cliqueu sobre cada una de les activitats per obtenir-ne tots els detalls.

Extraescolars ESO

A continuació, trobareu el llistat d’activitats extraescolars dirigides als alumnes d’ESO. Cliqueu sobre cada una de les activitats per obtenir-ne tots els detalls.

Extraescolars Batxillerat

A continuació, trobareu el llistat d’activitats extraescolars dirigides als alumnes de Batxillerat. Cliqueu sobre cada una de les activitats per obtenir-ne tots els detalls.

Agrupacions

Agrupament Escolta

L’agrupament escolta i guia Ixent està format per joves emprenedors, majoritàriament ex-alumnes i alumnes de La Salle Tarragona, amb ganes d’educar a nens i joves d’una manera molt lúdica i amb uns valors molt útils per a la vida.

S’organitzen jocs, tallers, manualitats, sortides, rutes per la muntanya, etc, i moltes més activitats que fan que els nens aprenguin i s’ho passin bé a la vegada.

Eduquem en valors com l’amistat, el companyerisme, la sinceritat, el respecte, la solidaritat, la reflexió personal, l’opinió… És un bon complement a l’educació que els nens reben a l’escola. El lema de l’agrupament és "eduquem tot jugant i juguem educant".

Aquestes activitats estan dirigides a nens i nenes d’entre 6 i 16 anys (de 1r de primària a 2n de Batxillerat).

Horari: dissabte al matí d’11 a 13 hores.
Lloc de trobada: Planta baixa pavelló Sant Jordi.
Més informació: Correu a [email protected] 

Agrupació Excursionista

L’ACCPE (Agrupació Catalana Colldejou de Promoció Excursionista)  és una entitat excursionista fundada a Tarragona pel Germà Ricard Serra l’any 1974. Es tracta d’una entitat esportiva federada a la FEEC.