Serveis a l'escola

Menjador

Al Col·legi La Salle Tarragona oferim servei de menjador escolar a totes les etapes del centre. Hi ha dos espais de menjador: un a l’edifici d’Infantil i un a l’edifici Estrella per als alumnes de Primària i Secundària. Disposem de cuina pròpia i d’un equip de monitors qualificats.

Els menús són equilibrats. Estan elaborats per nutricionistes. Juntament amb el menú mensual també oferim una guia de menús per sopar per tal que les famílies disposin d’una orientació per fer els àpats més equilibrats.

Per als alumnes de secundària oferim, a més del menú convencional, l’opció de confegir un plat combinat al gust de l’alumne.

Acollida

L’escola ofereix per als pares que ho necessitin un Servei d’Acollida Matinal subvencionat per l’AMPA a partir de les 7.30 hores del matí per a alumnes d’Educació Infantil i Cicles Inicial i Mitjà de Primària. Els alumnes de Cicle Superior i ESO poden fer ús de les instal·lacions de la Biblioteca a partir de les 8 h.

A la tarda s’ofereix l’anomenat Minuts Petits, un servei d’acollida per a casos excepcionals en què un imprevist impedeix venir a buscar a l’alumne a l’hora. En aquests casos s’ha d’avisar a l’escola per tenir-ho present i va destinat als alumnes d’Educació Infantil i Primària.

Biblioteca

Es tracta d’un espai que l’escola ofereix als alumnes on poden anar a fer deures o a preparar treballs. Disposa d’ordinadors (que són exclusivament per a fer consultes o preparar treballs) i també d’un servei de préstec de llibres de lectura.

Horari de dilluns a divendres

  • Matins: de 7:45 a 8:55 hores
  • Migdies: de 14:00 a 15:00 hores (dijous tancat)
  • Tardes: de 17:00 a 18:00 hores 

Transport

El servei de transport de l’escola el gestiona l’empresa Nika. Es poden contractar els serveis opcionals amb funció de les necessitats de cada família.

Disposem de transport des de les poblacions de Roda de Berà, Creixell, la Pobla de Montornès, Torredembarra, Altafulla i Boscos.

A Tarragona ciutat hi ha dues parades: Pl. President Companys i Pl. Imperial Tarraco.

Qualsevol dubte o consulta, pot posar-se en contacte amb la Secretaria de l’escola a través del telèfon 977 218 600.