El 28 d’abril un grup de 1r de Batxillerat arribava a la final de la competició de simulació empresarial del Young Business Talents patrocinat per Abanca, Herbalife i Praxis amb la millor puntuació de la província de Tarragona. 

L’equip “La_lletera” compost per la Carlota Gallart Castro, la Lorena Muñoz Torreblanca i el Joan Gorgori Curull van haver de guanyar-se el lloc desprès d’estar des del 7 de novembre posant les decisions estratègiques de producció, màrqueting, recursos humans i financeres cada setmana. 

Gràcies a la col·laboració del col·legi, l’ampa i empreses com Gorgori Global Services i Klever es va poder assistir a la final nacional on hi van participar els 100 millors equips de tot el territori espanyol.  

L’esdeveniment va començar a les 10 del matí amb la connexió dels ordinadors a la xarxa i l’entrega de credencials i a continuació van haver d’anar posant diferents decisions empresarials al llarg d’un emocionant dia ple de nerviosisme.  

Finalment, gairebé a les cinc de la tarda serien coneixedors de que en la seva simulació quedaven guanyadors emportant-se un premi de 400 euros.