El passat dimecres dia 4 d’octubre a l’Auditori de Direcció, la representant de Cambridge a Tarragona, Montse Carretero, junt amb el director del centre, Víctor Neila, el cap del departament de llengües estrangeres, Mario Gómez, diferents professores d’anglès i el professor de llengua Alemanya, s’ha fet l’entrega dels certificats dels diferents nivells de Cambridge i dels certificats oficial del institut Goethe.

Un any més, la convocatòria ha estat un èxit i més de cent alumnes han pogut certificar en diferents nivells. A més a més, aquest ha estat el curs en el que més alumnes, més de quaranta, s’han presentat a la prova de B2 o també coneguda com a First Certificate in English i els resultats han estat excel·lents.

Aquest cop, també s’ha fet entrega dels títols d’alemany de l’Institut Goethe als alumnes que es van presentar després de quatre anys estudiant l’idioma.

Animem així a tots els estudiants a que continuïn presentant-se per poder demostrar i certificar el seu bon nivell en llengua anglesa i alemanya gràcies al Pla de Millora en llengües estrangeres pel que ha apostat el centre des de fa uns any