Dues alumnes de la nostra escola, de 1r de Batxillerat, la Noa i la Maria, han estat seleccionades per participar al prestigiós programa JOVES PER LA MEDICINA, organitzat per la Fundació Catalunya-La Pedrera.

L’objectiu principal d’aquest programa és que els i les estudiants coneguin de ben a prop com es treballa en un hospital des de l’assistència fins a la recerca. Podran fer un tast de com es diagnostiquen i s’aborden diferents malalties, i quina recerca es duu a terme per entendre-les millor i aconseguir tractaments més eficaços per combatre-les.

El programa consta de 18 sessions teorico-pràctiques durant diferents dissabtes, que es duen a terme entre els mesos de novembre del 2021 i maig del 2022. En aquestes sessions es tracten els diferents serveis i especialitats que s’engloben dins d’un hospital, a partir de la visita presencial als diferents hospitals punters de l’àrea metropolitana de Barcelona. Entre d’altres tractaran les malalties del cor, el funcionament dels transplantaments d’òrgans, les malalties mentals, s’aproximaran a la cirurgia, les neurociències, la genètica clínica, la pediatria o el càncer. Moltes felicitats a les dues!! Estem segurs que ho aprofitareu al màxim!!!!